BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

mereka yg amat hana sayangi

sekilas pandang



terima kasih pada yang sudi menjengah ceritera hatiku....

maaf sebab lambat hantar n3 baru kat blog ini
apapun kesudian anda menjengah ke sini membuatkan hana sangat terharu....
hope terhibur membaca karya hana yang tak seberapa ini....

salam sayang pada anda semua yang menyokong dan sudi menjengah ceritera hatiku

jangan lupa tinggalkan komen selepas baca ya...
semoga komen2 anda menambahkan lagi semangat hana untuk bekarya............

Thursday, November 21, 2013

kosong

saat ini...
hati bagai enggan bicara
jiwa rasa tandus
bagai  hilang arah
sesugguhnya saat ini
aku rasa sangat kosong.....keseorangan...
hilang dan terus hanyut
dalam dunia sepiku
ku sendiri.............

1 comments:

Ryana Azfiras said...

k.shana please be strong..u has be strong as before..k.shana tlong kuatkn dri k.shana. sy amat brsimpati atas pmergian ibunda tersayng.jgn terlalu brsedih akk, nnt mak akk lgi bersdih mlihat anknya bersdih..akk kna kuatkn dri akk ok?

k.shana sy da hntr cover setulus kasih kt fb akk. xtaula ak da tngok blom, dah lama sy hntr, sy hrap akk suka. akk, seandainya sy bleh post sdikit kekuatan dari diri sy, sy akn buat tpi xbleh plak..hehe

akk kuatkanlah dri. kami smua sbg pminat akk akn trus mnyokong akk walau apapon..akk skiranya akk perlu mnggali utk mncari kekuatan itu, maka galilah sdlamnya walau hnya utk scebis kekuatan..akk amat2 merindui akk, sgala2nya tntng dri akk..rindu nk bca celoteh akk..(tlong jgn fkir sy ni lesbian ye..sy normal tau..eh! eh! snyum plak dy, hehe)lgipon islam mngalakkan brksih syg ssama mnusia..tpi jgn brlebihan plak..huhu

akk.. kami akn tunggu smpai akk ada blik kekuatan akk yg tlh hilang tu..buat pngetahuan akk, sy slalu bkk blog akk walau xde n3 baru pon, sbb sy trlalu rndu nk bce celoteh akk. akk sy trlalu rindukan 'RINDU TERHENTI DAN SETULUS KASIH'. walau tjuknya rindu trhenti, tpi sy xhenti2 merinduinya stulus hati sbgmna tulusnya kasih pd akk..akk jgn sdih2 lgi tau, xmau nangis2 lgi..ok????

so, sy doakan akk dpt blik kkuatan akk yg tlh hilang tu dan dpt tempuhi khidupan ni walau ombak tsunami dtg melanda..akk klo kita sndri xnk mncri kkuatan tu n trus lemah, nescaya akk akn trus lmah..kekuatan itu tdk akn dtg brgolek-golek mcm bntal golek dkt akn dgn sndrinya..jdi akk prlu gali blik cari kekuatan tu..

akhir kata, sy ingin mminta maaf jika ada trksar bhsa atau apa2..dan smestinya terlebih-lebih bicara..anggaplah ini sbg teguran dan nasihat yg xsbrapa..

~ salam sayang daripada peminat setiamu~ peace ^_^

note penting: tolong jgn saman sy ye klo akk brkcil hati, sy mnta maaf skali lgi..>_<

ANDA SUKA